banner upiresies

Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2020 14:03

Οργάνωση της εξ αποστάσεως συμμετοχής των μελών στις δράσεις του ΕΚΚΕΕ

 

Τηλεεργασία

 

 

Η αναστολή της λειτουργίας των εργαστηρίων του ΕΚΚΕΕ συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για όσο αυτό θα αποτελεί τον πιο πρόσφορο τρόπο για να παραμένουμε όλοι ασφαλείς. Ωστόσο, ήδη έχουμε συγκεντρώσει πολλές επιλογές που προτείνουμε στα μέλη μας για να παραμένουν δημιουργικά στα σπίτια τους και να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.

Όλες οι δυνατότητες απασχόλησης αναρτώνται από το ΕΚΚΕΕ στην ιστοσελίδα του στο κουμπί ‘Μένουμε Σπίτι’ (με το αντίστοιχο εικονίδιο). Για τις ψηφιακές δυνατότητες απασχόλησης οι επιλογές ανά είδος δίνονται στην ενότητα Προτάσεις για Ψυχαγωγία και Δημιουργική Απασχόληση, η οποία ενημερώνεται τακτικά. Τα είδη απασχόλησης που προτείνουμε είναι αυτά που αποτελούν ως επί το πλείστον τα αντικείμενα των δημιουργικών εργαστηρίων του ΕΚΚΕΕ. Σε κάθε προτεινόμενο είδος οι πρώτες επιλογές είναι και οι πιο πρόσφατες.

Μια επιπλέον δυνατότητα δίνεται επίσης στο ‘Μένουμε Σπίτι’: Έχει αναρτηθεί ο κατάλογος των βιβλίων της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του ΕΚΚΕΕ, απ’ τον οποίο μπορούν τα μέλη των προγραμμάτων να επιλέγουν τα βιβλία που επιθυμούν να δανειστούν. Τα βιβλία που θα επιλέγουν, εφόσον είναι διαθέσιμα, θα τους αποστέλλονται ταχυδρομικά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία τους στα τηλέφωνα του ΕΚΚΕΕ.

Ταχυδρομικά, επίσης, θα στέλνονται στα μέλη των δημιουργικών εργαστηρίων που δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή ή στο διαδίκτυο, τα υλικά που χρειάζονται για να δουλέψουν το αντικείμενο των εργαστηρίων στα σπίτια τους. Η προηγούμενη συνεννόηση θα γίνεται πάντοτε με τον συντονιστή του κάθε εργαστηρίου.

Στο άμεσο μέλλον θα δημιουργηθεί στο ‘Μένουμε Σπίτι’ κατηγορία για τις εβδομαδιαίες εργασίες που θα ανατίθενται εξ αποστάσεως από τους συντονιστές στα μέλη των εργαστηρίων τους. Πέρα όμως από την ψηφιακή επικοινωνία του ΕΚΚΕΕ με τα μέλη του, σε εβδομαδιαία βάση θα γίνεται από τον κάθε συντονιστή και τηλεφωνική επικοινωνία με τα μέλη για να παρέχεται και εξατομικευμένη υποστήριξη.

Αναφορικά με την υποστήριξη για την ηλεκτρονική καταχώριση σε πλατφόρμες κοινωνικής ασφάλισης και επιδομάτων, επισημαίνουμε ότι το διάστημα αυτό η υποστήριξη παρέχεται αποκλειστικά και μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία εάν κρίνεται απαραίτητο θα κανονίζεται συγκεκριμένο ραντεβού.

Τέλος, προκειμένου να διευκολυνθούν τα μέλη με πρόσβαση στο διαδίκτυο και να αξιοποιήσουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις ως άνω ψηφιακές δυνατότητες που παρέχονται από το ΕΚΚΕΕ, παρακαλούνται θερμά οι θεραπευτές των μονάδων ή τα πρόσωπα αναφοράς να καλέσουν τα μέλη τους να καταχωρίσουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας στην ιστοσελίδα του ΕΚΚΕΕ, ώστε να λαμβάνουν το Newsletter Το ΕΚΚΕΕ στο Inbox που αποστέλλεται κάθε φορά που υπάρχει κάτι νέο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις δράσεις μας.



okana toplogo

 

Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΚΚΕΕ Αθήνα
Πύρλα 29, Κάτω Πατήσια, Αθήνα
ΤΚ 11145

τηλ: 210 8544820, 8542936

email: ekek@okana.gr

(C) 2016 OKANA

Disclaimer: All images and logos are copyrighted to their respective owners.

Οι φωτογραφίες που εναλλάσσονται στο slideshow της ιστοσελίδας είναι έργα των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας «ΣΑΝ ΦΩΣ» του ΕΚΚΕΕ

 

Βρείτε μας επίσης
     

Ανάπτυξη και φιλοξενία Ιστοσελίδας ITBIZ