Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Μάιος 2023 12:34

Επισκέψεις σχεδιασμού Έκθεσης φωτογραφίας

 

 

 

 

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) πλησιάζει και το ΕΚΚΕΕ (Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής κι Επαγγελματικής Ένταξης) σε συνεργασία με τη ΜΥΕΘ Αθήνας (Μονάδα Υποστήριξης Εκπαίδευσης Θεραπευομένων) ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για τη διοργάνωση Έκθεσης φωτογραφίας με θέμα: #Συν_Ομιλία με την αρχαία Αθήνα.

Τις δράσεις των μελών των Τμημάτων Φωτογραφίας (ΕΚΚΕΕ) και Λογοτεχνίας & Ιστορίας (ΜΥΕΘ Αθήνας) συντόνισαν οι εκπαιδευτές / εισηγητές τους, κος Μαστοράκης Δημήτρης (Υπεύθυνος Τμήματος Φωτογραφίας) και κα Πίσπα Γεωργία (Φιλόογος) αντίστοιχα.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκαν δύο επισκέψεις στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού (9 και 18/5/2023)  και μία στο ΠΑΟΔΑΠ (Πολιτιστικός και Αθλητικός Όμιλος Δήμου Αγίας Παρασκευής) (19/5/2023) προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνεργασία των Φορέων και να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση της Έκθεσης. Εκ μέρους του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού συμμετείχαν στις συναντήσεις ο κος Νίκος Κούκης, Πρόεδρος, και ο κος Σωφρόνης Παραδεισόπουλος, Διευθυντής ΕΙΠ Οδησσού, ενώ εκ μέρους του ΠΑΟΔΑΠ συμμετείχε ο Πρόεδρος, κος Σπύρος Παπασπύρου. Από την πλευρά των ΕΚΚΕΕ και ΜΥΕΘ Αθήνας συμμετείχαν οι κος Φριλίγκος Γιώργος (Αναπληρωτής Προϊστάμενος ΕΚΚΕΕ κι Επιστημονικά Υπεύθυνος ΜΥΕΘ Αθήνας), κος Δημήτρης Μαστοράκης (Υπεύθυνος τμήματος Φωτογραφίας) και η κα Πίσπα Γεωργία (Φιλόλογος, Συντονίστρια τμήματος Λογοτεχνίας & Ιστορίας).

Λεπτομέρειες για την Έκθεση Φωτογραφίας και για τη συνεργασία με τους ανωτέρω φορείς…εν καιρώ.