banner upiresies

Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2022 11:44

3 Λευκώματα από τα Εργαστήρια του ΕΚΚΕΕ, ο καρπός της καραντίνας μας

foto gia site

Ο ΟΚΑΝΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων λειτουργίας του το 2020, προχώρησε στην έκδοση τριών Λευκωμάτων που δημιουργήθηκαν με τα έργα των μελών των εργαστηρίων Φωτογραφίας, Ζωγραφικής και Δημιουργικής Γραφής της έδρας του ΕΚΚΕΕ στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της πολύμηνης καραντίνας 2020-2021 που είχε ως συνέπεια την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας όλων των εργαστηρίων μας, είχαμε τη δυνατότητα να συλλέξουμε και να οργανώσουμε το σύνολο των έργων των μελών των εργαστηρίων που είχαν συγκεντρωθεί τα τελευταία χρόνια, και να επιμεληθούμε το περιεχόμενο των τριών εκδόσεων από τα  εργαστήρια της Φωτογραφίας, της Ζωγραφικής/Αγιογραφίας και της Δημιουργικής Γραφής. Η Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ ενέκρινε και ενθάρρυνε την πρωτοβουλία μας, και ανέλαβε την εκτύπωση και των τριών λευκωμάτων.

Ακόμα και αν για εμάς, τους εργαζόμενους, μπορεί να θεωρηθεί ότι η αξιοποίηση των έργων των μελών είναι στο ευρύτερο πλαίσιο των εργασιακών μας υποχρεώσεων, για τα ίδια τα μέλη η έκδοση των τριών λευκωμάτων αποτελεί μια χειροπιαστή απόδειξη της προόδου που έχει κάνει το καθένα ξεχωριστά στη διαδικασία επανένταξης, μια ανταμοιβή για τους κόπους τους αλλά και ένα περαιτέρω κίνητρο για τη συνέχιση της προσπάθειάς τους.

Τα Λευκώματα υπάρχουν σε έντυπη μορφή στο ΕΚΚΕΕ και στις Κεντρικές Υπηρεσίες

Για την ηλεκτρονική τους μορφή πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους:

Λεύκωμα Φωτογραφίας_2020

Λεύκωμα Δημιουργικής Γραφής 2018-2020_ΑΝΑΣΕΣ

Λεύκωμα Ζωγραφικής/Αγιογραφίας_2020

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις δράσεις μας.



okana toplogo

 

Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΚΚΕΕ Αθήνα
Πύρλα 29, Κάτω Πατήσια, Αθήνα
ΤΚ 11145

τηλ: 210 8544820, 8542936

email: ekek@okana.gr

(C) 2016 OKANA

Disclaimer: All images and logos are copyrighted to their respective owners.

Οι φωτογραφίες που εναλλάσσονται στο slideshow της ιστοσελίδας είναι έργα των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας «ΣΑΝ ΦΩΣ» του ΕΚΚΕΕ

 

Βρείτε μας επίσης
     

Ανάπτυξη και φιλοξενία Ιστοσελίδας ITBIZ