banner upiresies

Τετάρτη, 12 Μάιος 2021 09:32

Συμμετοχές σε διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια της (2ης) καραντίνας

OPENCALL2 1        

Σε δύο διαγωνισμούς φωτογραφίας συμμετείχαν 4 μέλη της Ομάδας Φωτογραφίας του ΕΚΚΕΕ, και συγκεκριμένα της Λέσχης "Σαν Φως", κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας που ξεκίνησε το φθινόπωρο. Τα μέλη Ι.Π., Κ.Ε., Π.Ν., και Τ.Π. ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα του Μουσείου Θεσσαλονίκης MOMus για τη Thessaloniki PhotoBiennale 2021 που απευθυνόταν σε πρωτο-εμφανιζόμενους φωτογράφους,  αλλά και στο δεύτερο μέρος του διαγωνισμού 'Μένουμε Σπίτι και φωτογραφίζουμε" του περιοδικού Photonet. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τη PhotoBiennale 2021 έληξε στις 7 Μαΐου, ενώ ο διαγωνισμός του περιοδικού Photonet λήγει το Σάββατο 15 Μαΐου και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 20 Μαΐου. Ευχόμαστε στους δικούς μας συμμετέχοντες την Καλύτερη Επιτυχία!

'Ολο αυτό το διάστημα του περιορισμού, που συνολικά έχει ήδη συμπληρώσει έναν χρόνο περίπου, το ΕΚΚΕΕ προσπάθησε και εξακολουθεί να προσπαθεί μέσω των συντονιστών των εργαστηρίων και της πλατφόρμας "Μένουμε Σπίτι" να διατηρήσει τα μέλη του σε επαφή με τα αντικείμενα της επιλογής τους. Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν αυτό το καταφέρνουμε. Τα μέλη του Τμήματος Φωτογραφίας και του Τμήματος Δημιουργικής Γραφής, πέρα από τις συμμετοχές σε διαγωνισμούς, δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας το υλικό που ευελπιστούμε να αποτελέσει το περιεχόμενο λευκωμάτων, τα οποία  έχουμε ήδη με πολλή φροντίδα προετοιμάσει. Μια αντίστοιχη προσπάθεια συγκέντρωσης του υλικού που έχουν δημιουργήσει τα μέλη του Τμήματος Ζωγραφικής & Αγιογραφίας έχουμε ήδη ολοκληρώσει, προκειμένου να ανατροφοδοτούμε με συνέπεια και συνέχεια το κίνητρο όλων των μελών του ΕΚΚΕΕ για τη συνέχιση της προσπάθειάς τους.    

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις δράσεις μας.



okana toplogo

 

Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΚΚΕΕ Αθήνα
Πύρλα 29, Κάτω Πατήσια, Αθήνα
ΤΚ 11145

τηλ: 210 8544820, 8542936

email: ekek@okana.gr

(C) 2016 OKANA

Disclaimer: All images and logos are copyrighted to their respective owners.

Οι φωτογραφίες που εναλλάσσονται στο slideshow της ιστοσελίδας είναι έργα των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας «ΣΑΝ ΦΩΣ» του ΕΚΚΕΕ

 

Βρείτε μας επίσης
     

Ανάπτυξη και φιλοξενία Ιστοσελίδας ITBIZ