banner upiresies

Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2021 09:56

ΕΚΚΕΕ - Ανασκόπηση 2020

Χωρίς τίτλο

Όπως είχαμε κάνει και για το 2019, έτσι και για το 2020 φτιάξαμε μία σύντομη ανασκόπηση με τα πιο σημαντικά ορόσημα της χρονιάς. Το 2020 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για ολόκληρο τον κόσμο. Πλούσια σε γεγονότα, φτωχή σε εικόνες. Ο περιορισμός των μετακινήσεων και των συναντήσεων, είτε σε παγκόσμια κλίμακα είτε στην κλίμακα της γειτονιάς μας, μας στέρησε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε συλλογική ζωή και να την αποτυπώσουμε σε εικόνες. Μας "υποχρέωσε" να ανακαλύψουμε, να δημιουργήσουμε και να εξελίξουμε νέες τεχνικές για να αλληλεπιδρούμε οι άνθρωποι μεταξύ μας, ώστε να διατηρήσουμε την ιδέα ότι εξακολουθούμε να συνυπάρχουμε. 

Μία προσπάθεια αφομοίωσης όσων ζήσαμε ως στελεχιακό δυναμικό του ΕΚΚΕΕ είναι και αυτή η ανασκόπηση. Μια προσπάθεια να δώσουμε υπόσταση σε μια χρονιά, που η εξ αποστάσεως επικοινωνία  αντικατέστησε την δια ζώσης επαφή και η παρακολούθηση των ΜΜΕ αντικατέστησε τη δημιουργία γεγονότων. Είναι, όμως, και κάτι άλλο αυτή η ανασκόπηση: είναι η προσπάθειά μας να διατηρήσουμε και να τροφοδοτήσουμε τη διασύνδεση με το δίκτυό μας, να υπενθυμίσουμε ότι είμαστε εδώ και ότι αύριο όλα όσα συνέβησαν ή συμβαίνουν θα είναι παρελθόν και ιστορία.  

Εσείς απλώς πατήστε για να κατέβει το συνημμένο αρχείο στο PC σας και η ιστορία μας του 2020 θα εμφανιστεί και θα κυλήσει στις οθόνες σας από μόνη της. (Σε φορητές συσκευές οι διαφάνειες εναλλάσσονται από εσάς)

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις δράσεις μας.



okana toplogo

 

Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΚΚΕΕ Αθήνα
Πύρλα 29, Κάτω Πατήσια, Αθήνα
ΤΚ 11145

τηλ: 210 8544820, 8542936

email: ekek@okana.gr

(C) 2016 OKANA

Disclaimer: All images and logos are copyrighted to their respective owners.

Οι φωτογραφίες που εναλλάσσονται στο slideshow της ιστοσελίδας είναι έργα των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας «ΣΑΝ ΦΩΣ» του ΕΚΚΕΕ

 

Βρείτε μας επίσης
     

Ανάπτυξη και φιλοξενία Ιστοσελίδας ITBIZ