banner upiresies

Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2020 13:56

Αναστολή της λειτουργίας των δημιουργικών εργαστηρίων από 4 -11 -2020

menoumespiti ξανά

 

Σε συνέχεια των έκτακτων μέτρων για την πρόληψη covid 19 που ισχύουν από σήμερα 3/11/2020 στην Αττική και προκειμένου να συμβάλουμε στον μέγιστο δυνατό περιορισμό των μη αναγκαίων μετακινήσεων και του κινδύνου συγχρωτισμού, το ΕΚΚΕΕ θα αναστείλει για έναν μήνα τη λειτουργία των δημιουργικών εργαστηρίων στους χώρους του. Όπως και στην πρώτη φάση της καραντίνας, όποια τμήματα δύνανται, θα λειτουργήσουν διαδικτυακά με την εξ αποστάσεως επικοινωνία συντονιστή και μελών, ενώ ταυτόχρονα θα ενημερώνεται και πάλι συστηματικά η πλατφόρμα «Μένουμε Σπίτι» στην ιστοσελίδα μας για όσα μέλη επιθυμούν από το σπίτι τους να απασχοληθούν δημιουργικά με το αντικείμενο της επιλογής τους.


Εντός των προσεχών ημερών τα μέλη των εργαστηρίων θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τους συντονιστές τους για τον τρόπο που θα διεξάγεται είτε η ομαδική είτε η εξατομικευμένη επικοινωνία στο πλαίσιο των εργαστηρίων τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις δράσεις μας.



okana toplogo

 

Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΚΚΕΕ Αθήνα
Πύρλα 29, Κάτω Πατήσια, Αθήνα
ΤΚ 11145

τηλ: 210 8544820, 8542936

email: ekek@okana.gr

(C) 2016 OKANA

Disclaimer: All images and logos are copyrighted to their respective owners.

Οι φωτογραφίες που εναλλάσσονται στο slideshow της ιστοσελίδας είναι έργα των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας «ΣΑΝ ΦΩΣ» του ΕΚΚΕΕ

 

Βρείτε μας επίσης
     

Ανάπτυξη και φιλοξενία Ιστοσελίδας ITBIZ