banner upiresies

Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2020 10:54

Συμμετοχή του ΕΚΚΕΕ στον διαγωνισμό ανάδειξης καινοτόμων προτάσεων #HackCoronaGreece

Group 191

Τα Στελέχη του ΕΚΚΕΕ με team leader τον Διευθυντή του, Γιώργο Φριλίγκο, πήραν μέρος στον διαγωνισμό ανάδειξης καινοτόμων προτάσεων #HackCoronaGreece που πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα από 8 έως 13 Απριλίου. Ο διαγωνισμός είχε στόχο να συγκεντρώσει και να επιταχύνει την υλοποίηση νέων ιδεών και προτάσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 σε τομείς όπως η υγεία, η δημόσια διοίκηση, κ.α. και υποστηρίχθηκε από 3 Υπουργεία, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Υγείας και Ανάπτυξης, και από πλείστους άλλους φορείς.

Η Ομάδα του ΕΚΚΕΕ παρουσίασε την πρότασή της στον τομέα/challengeTelemedicineduringtheCovid-19 pandemic, με τίτλο OKANA AIR: App (for) Immediate Response: μία εφαρμογή βασισμένη σε διαδικτυακή πλατφόρμα, προκειμένου να γίνεται κεντρική διαχείριση αιτημάτων των μελών των προγραμμάτων προς τον ΟΚΑΝΑ με ένα και μόνο email. Το ΟΚΑΝΑ AIR βασίστηκε στην εφαρμογή που ήδη λειτουργεί στην ιστοσελίδα του ΕΚΚΕΕ με πρόσβαση για τους επισκέπτες από το κουμπί «Μένουμε Σπίτι», που στη διευρυμένη προταθείσα στο διαγωνισμό μορφή του, συμπεριλαμβάνει την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση του συνόλου των υπηρεσιών (ψυχοκοινωνικών, συνταγογράφησης, υποκατάστασης, άμεσης συμβουλευτικής, δημιουργικής απασχόλησης κα) που παρέχονται από όλες τις δομές του ΟΚΑΝΑ στα μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων του.

Σε αυτό το hackathon συμμετείχαν συνολικά περισσότερα από 2.000 άτομα που σχημάτισαν ομάδες, από τις οποίες οι 54 κατέθεσαν πρόταση. Το ΕΚΚΕΕ κατάφερε να συμπεριληφθεί στην 15 άδα των φιναλίστ μετά από αξιολόγηση από ανεξάρτητη Επιτροπή.

Τα στελέχη του ΕΚΚΕΕ που συμμετείχαν στην Ομάδα υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή Γ. Φριλίγκου ήταν οι: Πλαγιανάκου Λίνα, Τσέλικα Δήμητρα, Παπούλια Ανθούλα, Μπελεγρή Χρυσούλα και Μαστοράκης Δημήτρης.

Πατώντας την εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την 2λεπτη παρουσίαση της πρότασης OKANA AIR

 

AIR

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις δράσεις μας.



okana toplogo

 

Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΚΚΕΕ Αθήνα
Πύρλα 29, Κάτω Πατήσια, Αθήνα
ΤΚ 11145

τηλ: 210 8544820, 8542936

email: ekek@okana.gr

(C) 2016 OKANA

Disclaimer: All images and logos are copyrighted to their respective owners.

Οι φωτογραφίες που εναλλάσσονται στο slideshow της ιστοσελίδας είναι έργα των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας «ΣΑΝ ΦΩΣ» του ΕΚΚΕΕ

 

Βρείτε μας επίσης
     

Ανάπτυξη και φιλοξενία Ιστοσελίδας ITBIZ