Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2020 13:03

Τα νέα μουσικά όργανα του Μουσικού Εργαστηρίου

marakes

 

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς το Μουσικό Εργαστήρι του ΕΚΚΕΕ έχει πλέον στη διάθεσή του το σύνολο των μουσικών οργάνων που χρειάζονται για τη λειτουργία ενός Μουσικού Συνόλου, αποτελούμενου όχι από δεξιοτέχνες αλλά από ερασιτέχνες. Ερασιτέχνες, που τους αρέσει ο ρυθμός και η μουσική. Ερασιτέχνες, που τους αρέσει ο συντονισμένος αυτοσχεδιασμός.

DSC 0009 2

 

Έτσι λοιπόν το ΕΚΚΕΕ και οι Συντονίστριες του Μουσικού Συνόλου απευθύνουν εκ νέου πρόσκληση προς όλα τα μέλη των Μονάδων του ΟΚΑΝΑ στην Αττική για τη συμμετοχή τους στο Μουσικό Σύνολο, καθώς πλέον διαθέτουμε μουσικά αντικείμενα που αναζητούνε χέρια. Όλα τα νεο-παραληφθέντα μουσικά όργανα (Orff), έχουν το πλεονέκτημα ότι όταν ένας τα κουνά με ρυθμό, παράγεται ήχος και όταν αυτό το κάνουν πολλοί, παράγεται μουσική.

DSC 0038

 

Είναι ευκαιρία, λοιπόν, για όποιον θέλει να εκφραστεί, να μάθει, να διασκεδάσει ή απλώς να δει τη μουσική αλλιώς, να δηλώσει συμμετοχή στην καινούργια Ομάδα. Εάν μαζευτούμε πολλοί, εάν θέλουμε, και εάν προλάβουμε, μπορούμε ακόμα και μικρή συναυλία να προετοιμάσουμε για να ομορφύνουμε (ακόμα περισσότερο) τις εκδηλώσεις του ΕΚΚΕΕ ή του ΟΚΑΝΑ κατά την προσεχή Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

DSC 0026

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να τυπώσετε την αίτηση συμμετοχής