Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2018 11:11

Αιτήσεις μελών των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος 2018

koinonikomerisma

Δεδομένου ότι εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης του κοινωνικού μερίσματος 2018 από τους δικαιούχους, τα μέλη των προγραμμάτων που ενδιαφέρονται να υποβάλουν την αίτησή τους μέσω του ΕΚΚΕΕ καλό είναι να γνωρίζουν τα εξής:

  • Απαραίτητο για την υποβολή αίτησης είναι να διαθέτει ο κάθε δικαιούχος:
  1. κωδικούς taxisnet (όνομα χρήστη και κωδικό εισόδου)
  2. ΑΜΚΑ
  3. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
  4. Κινητό τηλέφωνο
  5. Αριθμό ενεργού λογαριασμού IBAN, στον οποίον να φαίνεται το όνομα του ενδιαφερόμενου είτε ως αποκλειστικού δικαιούχου είτε ως συνδικαιούχου. Προτείνεται να χρησιμοποιείται τυχόν δηλωμένος ακατάσχετος λογαριασμός, λογαριασμός μισθοδοσίας ή είσπραξης σύνταξης / επιδομάτων
  • Σε περίπτωση που το νοικοκυριό του ενδιαφερόμενου έχει και ενήλικα φιλοξενούμενα μέλη, απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων, μέσω των κωδικών τους στο Taxisnet, για την επεξεργασία των δεδομένων τους. Η θετική συγκατάθεση όλων των φιλοξενούμενων ενηλίκων εντός της προθεσμίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της αίτησης.
     

Για πιο αναλυτικές πληροφορίες πατήστε εδώ

Για να είναι δυνατή η διεκπεραίωση από το ΕΚΚΕΕ όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού αιτημάτων θεραπευομένων, παρακαλούνται θερμά οι θεραπευτές να ενημερώσουν τους δικαιούχους- μέλη των προγραμμάτων που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση μέσω του ΕΚΚΕΕ:

για τα προαναφερθέντα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει και να προσκομίσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για την υποβολή της αίτησης

για την τηλεφωνική επικοινωνία με το ΕΚΚΕΕ που θα πρέπει να προηγείται, για να καθοριστεί η μέρα και η ώρα που θα προσέλθουν στους χώρους του (Πύρλα 29 Κάτω Πατήσια) για την εξυπηρέτησή τους.

Τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 - 14.00, στα τηλέφωνα: 210 8542936 και 210 8544820