banner upiresies

Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 13:40

Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας "Εν Οίκω" της Λέσχης "Σαν Φως" του ΕΚΚΕΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας "Εν Οίκω" της Λέσχης "Σαν Φως" του ΕΚΚΕΕ Αθήνας του ΟΚΑΝΑ. Μέλη και προσωπικό του ΕΚΚΕΕ, συνάδελφοι από τις θεραπευτικές μονάδες του ΟΚΑΝΑ, μέλη του Συλλόγου Οικογένειας Θεραπευομένων του ΟΚΑΝΑ και ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, κος Αντώνιος Γκανάς, επισκέφτηκαν την Έκθεση και τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια των μελών της Λέσχης.

Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και την ένθερμη υποστήριξή τους καθώς και όλους χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε αυτή η έκθεση να υλοποιηθεί. Ειδικότερα, τον Τάσο Παπαδόπουλο και την Ιουλία Λαδογιάννη που επιμελήθηκαν-εθελοντικά- την έκθεση, το Booze Cooperativa για τη διάθεση του χώρου και την καταπληκτική φιλοξενία τους, το IconΝet για την εκτύπωση των φωτογραφιών, τον Χάρη Βαλσάμη που σχεδίασε -εθελοντικά- την αφίσα και τέλος τον Δημήτρη Μαστοράκη, υπεύθυνο της Λέσχης «Σαν Φως» για όλη την ενέργεια, την υπομονή και την επιμονή του.

Στα παρακάτω συνημμένα μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια. 

jpgφωτο1 jpgφωτο2 jpgφωτο3 jpgφωτο4jpgφωτο5

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις δράσεις μας.



okana toplogo

 

Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΚΚΕΕ Αθήνα
Πύρλα 29, Κάτω Πατήσια, Αθήνα
ΤΚ 11145

τηλ: 210 8544820, 8542936

email: ekek@okana.gr

(C) 2016 OKANA

Disclaimer: All images and logos are copyrighted to their respective owners.

Οι φωτογραφίες που εναλλάσσονται στο slideshow της ιστοσελίδας είναι έργα των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας «ΣΑΝ ΦΩΣ» του ΕΚΚΕΕ

 

Βρείτε μας επίσης
     

Ανάπτυξη και φιλοξενία Ιστοσελίδας ITBIZ