banner upiresies

Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019 11:51

Εκδήλωση για την παράδοση των ολοκληρωμένων έργων στα μέλη που τα δημιούργησαν

Έλα και φύγε με το έργο σου με logo ekkee Τριτη 19gia site

Τα δημιουργικά εργαστήρια του ΕΚΚΕΕ, αν και μη επιδοτούμενα, λειτουργούν ήδη αρκετά χρόνια. Κάποια από τα εργαστήρια οδηγούν σε συγκεκριμένα και απτά αποτελέσματα ως άμεση συνέπεια της δημιουργικότητας των συμμετεχόντων μελών υπό τη στενή καθοδήγηση του συντονιστή/εκπαιδευτή τους. Αυτό δείχνει η έκδοση "Ποιήματα & Πεζά" της Ομάδας Δημιουργικής Γραφής "Στυλοβάτες" ή το επετειακό Φωτογραφικό λεύκωμα "ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" των Τμημάτων Φωτογραφίας. 

Η ετήσια παραγωγή έργων εξαρτάται ως επί το πλείστον από το είδος του εργαστηρίου και το συμμετέχον μέλος. Ένας πίνακας ζωγραφικής ή μια αγιογραφία απαιτούν περισσότερο χρόνο για να δημιουργηθούν από ό,τι μια φωτογραφία ή ένα κείμενο δημιουργικής γραφής. Παρόλα αυτά και στο Εργαστήρι Ζωγραφικής έχει πλέον συγκεντρωθεί ένας αριθμός έργων, τόσο σε σύνολο όσο και ανά δημιουργό. Για πρώτη φορά φέτος θα επιστραφούν στους δημιουργούς τους κάποια από τα έργα που παρήγαγαν κατά τις προηγούμενες περιόδους στο εργαστήρι Ζωγραφικής. Ανάλογα με τον αριθμό έργων που δημιούργησε ο καθένας, το ΕΚΚΕΕ θα κρατήσει για την "πινακοθήκη" του έργα από τον κάθε δημιουργό και τα υπόλοιπα θα επιστραφούν στους δημιουργούς τους. Αντίστοιχα, για το Τμήμα Φωτογραφίας το ΕΚΚΕΕ θα αναλάβει την εκτύπωση 10 φωτογραφιών που θα επιλέξει το κάθε μέλος της προηγούμενης περιόδου και θα του τις παραδώσει εκτυπωμένες για τη δημιουργία ή ενίσχυση του ατομικού του portfolio.

Η εκδήλωση για την παράδοση των έργων στους δημιουργούς τους θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Νοεμβρίου από τις 13.00 έως τις 15.00 στους χώρους του ΕΚΚΕΕ. Προσκεκλημένοι, εκτός από τους δημιουργούς, θα είναι οι φετινοί συμμετέχοντες στα εργαστήρια της τρέχουσας περιόδου, που θέλουμε να διαπιστώσουν στην πράξη τη σημασία που μπορεί να έχει για όλους μας η δική τους επιθυμία για δημιουργία. 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις δράσεις μας.



okana toplogo

 

Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΚΚΕΕ Αθήνα
Πύρλα 29, Κάτω Πατήσια, Αθήνα
ΤΚ 11145

τηλ: 210 8544820, 8542936

email: ekek@okana.gr

(C) 2016 OKANA

Disclaimer: All images and logos are copyrighted to their respective owners.

Οι φωτογραφίες που εναλλάσσονται στο slideshow της ιστοσελίδας είναι έργα των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας «ΣΑΝ ΦΩΣ» του ΕΚΚΕΕ

 

Βρείτε μας επίσης
     

Ανάπτυξη και φιλοξενία Ιστοσελίδας ITBIZ